Me

Vision Mentor

Jeg er oprindeligt uddannet arkitekt og har været selvstændig i mange år. Min passion er, at forvandle nedslidt bygninger til smukke funklende perler. På samme måde elsker jeg, at se mennesker forvandle deres liv fra frustration til passion.

Jeg bor på det skønneste landsted sammen med min mand og vores 2 børn.

Min mand er designer, og har været indehaver af to virksomheder, hvor den ene er kåret som Gazelle flere gange. Han er så mega sej og er ekspert i at udleve sine drømme.

I det daglige nyder jeg at være sammen med familien, være på gården og i naturen omkring, men selvfølgelig også at hjælpe min kunder med at finde deres passion og skabe et liv de elsker.

Søde ord fra mine kunder

High Living kan varmt anbefales. Jeg sad fast og havde brug for at finde en ny og bedre retning i mit liv. Janne er en omsorgsfuld, positiv og engageret guide, der hurtigt fik mig til at fokusere på hvad der skaber glæde og giver mening for mig – i stedet for at fokusere på alt det jeg ikke ville.  Hos Janne er man i trygge hænder. Hun er et tillidsvækkende, empatisk og åbent menneske, der selv har gået vejen. Netop derfor er hun og den ideelle mentor, når du skal tage de første skridt ud i en ukendt og ny retning.

PernilleBusiness Path

At møde Janne og hendes tilgang til personlig og respektfuld coaching med masser af empati og indsigt var en kæmpe øjenåbner for mig. Jeg har arbejdet i mit fag i 21 år og har altid følt, at det var ok, men ikke fremragende. Men hvad skulle jeg ellers? Samtalen med Janne gav mig en ny vinkel på min forretning, som jeg øjeblikkeligt følte mig tryg ved og som allerede er utrolig brugbar. Tusind tak og de varmeste anbefalinger fra en kunde, der ikke kunne være mere tilfreds.

Journalist

AnnaBusiness Path

Midt i et opslidende jobsøgningsforløb havde jeg et forløb med Janne, hvor vi snakkede om hvordan mine kompetencer kunne bruges i forhold til at arbejde med det jeg brænder for. Som mentor er Janne engageret og indlevende. Samtalen var i høj grad medvirkende til at jeg to måneder senere startede egen virksomhed. Undervejs har jeg fået stor opbakning fra Janne, som har styrket mig. Jeg har nu fundet min rette hylde og alting bliver meget lettere, når man arbejder med ens passion. Jeg vil derfor gerne give Janne mine varmeste anbefalinger.

AgroNatur

KristianBusiness Path

High Living forløbet har givet mig et godt overblik og har givet mig mere klarsyn i forhold til, hvad jeg som menneske godt kan lide at lave. Inden forløbet havde jeg mange ideer, men de var meget flyvske og flere troede jeg var urealistiske. Men Janne formåede, at finde realistiske og jordnære måder for hvordan det kunne realiseres. Forløbet har hjulpet mig til at finde ud af hvad jeg virkelig godt kan lide at lave og hvordan jeg kan skabe en hverdag, der indeholder det og på en måde som vil passe til mig.

VictorEducation Path