Creating your Life

High Living Life

Vil du finde din passion?

Så kom med på High Living Life, som er et forløb til dig, der ikke længere vil nøjes og som vil finde din unikke retning i livet.

Forløbet er for dig, der har tid og lyst til at arbejde med dig selv og som vil elske dit liv.

Det kan være dig, der vil skifte retning eller ændre livsstil. Måske drømmer du om at blive selvstændig og vil leve af din passion. Det kan også være dig, der er i tvivl om hvilken uddannelse du vil vælge.

Måske er det dig, der ikke helt ved hvad du drømmer om, men som kan mærke at du er klar til noget nyt, noget andet og noget bedre.

Det er et individuelt forløb, hvor du gennem personlighedstest, opgaver, øvelser og personligudvikling finder dit Passion, Purpose & Potential, som er udgangspunktet for at skabe et let og legende liv.

På forløbet ser vi ikke kun på styrker, kompetencer og muligheder. Vi ser på hele dig, hele dit liv og på alle dine drømme.

Gennem forløbet øges din selvindsigt og du finder din unikke retning.

Du kommer også til at arbejder med dit mindset og du lærer at spotte og slippe begrænsende overbevisinger, som holder dig tilbage fra at handle på dine drømme.

Du ser nye muligheder og du finder din unikke retning, så du kan skabe et liv fyldt med glæde og mening.

Har du lyst til at arbejde med dig selv og vil du skabe et liv ud fra din passion?

Så er jeg klar til at hjælpe dig.

Modulerne

Modul 1

Passion

Din passion er det du elsker at gøre for dig selv. Det er det du laver af lyst og fordi du ikke kan lade være. Din passion gør dig glad, inspirerer dig, gør dig nysgerrig og får dig til at slappe af. Når du ikke er i kontakt med din passion, så keder du dig og kan gå med en følelse af, at der mangler noget. Når din passion er en del af dit liv, dit arbejde eller dit hjem, så bliver det både lettere, sjovere og meget mere givende at være dig.

Modulet består af en række konkrete opgaver og en Enneagram Type Test, som du laver online. Derefter har vi en 90 minutters session, hvor vi gå i dybden med din passion. Inden sessionen har jeg læst alle dine opgaver igennem og tilrettelagt en program for sessionen.

Modul 2

Purpose

Dit livsformål er det du elsker at gøre for andre. Det er ikke alle, der er bevidste om hvad deres livsformål er. For mange er det en lettelse, når de finder deres livsformål. I princippet er det med livsformål meget simpelt, for du skal ikke andet end være dig. Kunsten er så, at blive bevidst om hvem du er og hvad dine værdier er. Dit livsformål vil guide dig i en retning, som giver indhold og mening for dig.

Modulet består af en række tankeeksperimenter, som du laver online. Derefter har vi en 90 minutters session, hvor vi gå i dybden med dit livsformål. Inden sessionen har jeg læst alle øvelserne igennem og tilrettelagt en program for sessionen.

Modul 3

Potential

Dit potentiale er din særlige gave. Det er det, der ligepræcis gør dig, dit liv, dit arbejde og dit hjem særligt. Når du kender dit potentiale, ser mulighederne omkring dig og handler på det, så bliver vil du trives i dit liv, på dit arbejde og i dit hjem. Du kan udnytte det fulde potentiale og udleve dine drømme, når du er bevidst om hvem du er, hvilke muligheder der er og ikke mindst hvad du vil.

Modulet består af en række konkrete opgaver og en Enneagram Type Test, som du laver online. Derefter har vi en 90 minutters session, hvor vi gå i dybden med dit potentiale. Inden sessionen har jeg læst alle dine opgaver igennem og tilrettelagt en program for sessionen.

Modul 4

Planning

Din plan er din personlige guide, som er din vejviser til at integrere dit Passion, Purpose & Potential. Du får samlet alle trådene i gennem forløbet, som konkretiseres til din unikke retning i dit liv. Du laver en plan som trin for trin giver dig et overblik over hvad der skal til for at udleve din passion.

Modulet består af en række konkrete opgaver, som du laver online. Derefter har vi en 90 minutters session, hvor vi gå i dybden med din plan. Inden sessionen har jeg læst din plan igennem og tilrettelagt en program for sessionen.

Fakta

Hvornår starter det?

Der er løbende tilmelding, men der er et begrænset antal af pladser. Tilmeld dig nu, hvis du vil sikre dig en plads. Er du klar?

Hvor lang tid varer det?

Det er et individuel forløb over 2 måneder.

Hvor foregår det?

Forløbet er online med personlig coaching via videosamtale.

Hvad koster det?

Hele forløbet koster 6.500 inkl. moms.