Creating your Home

High Living Home

Vil du elske dit hjem?

Så kom med på High Living Home. Det er et indretningsforløb til dig, der ikke vil nøjes og som vil finde din personlige stil.

Forløbet er til dig, der vil leve smukt, enkelt og personligt. Det kan være dig, der lider af stilforvirring og ikke kan finde din personlige stil. Det kan også være dig, der ikke ved hvor du skal begynde og bliver træt bare ved tanken om rod, kaos og stilforvirring.

Det er et individuelt forløb, hvor du gennem tests, opgaver, øvelser og personlig sparring finder din personlige stil, så du kan skabe et personligt, varmt og dejligt hjem.

På forløbet ser vi ikke kun på boligen, rummene og dine ting. Vi ser på hele dig, hele dit liv og på alle dine drømme.

Gennem forløbet øges din selvindsigt og du finder din personlige stil, som konkretiseres til konkrete løsninger, som kan være med til at skabe et hjem hvor dig og din familie nyder at være.

Du lærer at spotte ting du ikke længere har brug for og hvordan du slipper det, så du får mere plads, visuel ro eller plads nye ting, der matcher din personlige stil og dine behov.

Har du lyst til at få ryddet op og vil du skabe et personligt hjem, hvor du elsker at være?

Så er jeg klar til at hjælpe dig.

Modulerne

Modul 1

Passion

Din passion er det du elsker at gøre for dig selv. Det er det du laver af lyst og fordi du ikke kan lade være. Din passion gør dig glad, inspirerer dig, gør dig nysgerrig og får dig til at slappe af. Defor er det vigtigt at der er plads til at være dig og til at leve den livsstil, som du ønsker. Når der er plads til din passion i dit hjem, så bliver du gladere for at bo og være i dit hjem.

Modul 2

Purpose

Dit livsformål er tæt forbundet med dine værdier og det der giver mening for dig. Det er ikke alle, der er bevidste om hvad deres livsformål og værdier er. I princippet er det med livsformål meget simpelt, for du skal ikke andet end være dig. Kunsten er så, at blive bevidst om hvem du er og hvad du vil. Når du kender dit formål, kan du bruge det til at guide dig i den rigtige retning og skabe et liv og et hjem der giver mening for dig.

Modul 3

Potential

Dit potentiale er det du kan og vil med dit liv og den måde du vil bruge dit hjem til at være en del at den livsstil du øsnker at leve. Vi ser muligheder i dit hjem og hvad der gør lige præcis dit hus, dine møbler og dine ting særlig for dig. Når du ser mulighederne i de fysiske rammer, så får du et overblik over hvad der kan gøre for at skabe det rum eller hjem, som stilmæssigt og funktionelt passer til dine ønsker og behov.

Fakta

Hvornår starter det?

Det er et individuelt forløb, som starter når du er klar til at skabe et hjem du elsker. Er du klar?

Hvor lang tid varer det?

Forløbet består af 4 moduler fordelt over 8 uger.

Hvor foregår det?

Forløbet er online og med personlig sparring via mail, fotoudveksling og videosamtale eller et personligt besøg.

Hvad koster det?

Din investering er 5500 inkl. moms, persontypetest, opgaver, øvelser og 4 timers personlig sparring.

HVAD FÅR DU UD AF FORLØBET?
Du finder dig selv og din personlige stil
Du ser nye muligheder i dit hjem
Du får et smukt, enkelt og personligt hjem
Du får et hjem, hvor du nyder at være
Du får et hjem, hvor du lader op
Du skaber et et hjem, hvor der er plads til at være dig
Du lærer at slippe ting, som du ikke længere har brug for
Du får konkrete redskaber til at realisere din drøm

Indhold

Enneagram type personlighedstest
Enneagram rapport om din type på 20 sider
Hjemmeopgaver og øvelser
Personlig gennemlæsning af opgaver og øvelser
VIP Passion Session
Personlig opsummering af VIP Passion Session