Passion, Purpose & Potential

High Living

High Living

Vil du finde din passion og udleve dine drømme?

Så kom med på High Living forløbet, hvor du finder dit Passion, Purpose & Potentiale.

High Living er en bevidst livsstil, hvor du kender dig selv og går din unikke vej i livet.

Forløbet er for dig, der vil arbejde med dig selv og som vil skabe et liv du elsker.

Det kan være dig, der vil skifte retning eller ændre livsstil. Måske drømmer du om at blive selvstændig og leve af din passion. Måske overvejer du at flytte på landet eller rejse jorden rundt. Det kan også være dig, der er i tvivl om hvilken uddannelse du vil vælge. Eller dig der skal til at gå på pension og vil have det bedste ud af det.

Måske er det dig, der ikke helt ved hvad du drømmer om, men som kan mærke at du er klar til noget nyt, noget andet og noget bedre.

Det er et individuelt forløb, hvor du gennem personlighedstest, opgaver, øvelser og personlig coaching finder din Passion, dit Purpose & dit unikke Potential, som er udgangspunktet for at skabe det liv du drømmer om.

På forløbet ser vi ikke kun på styrker, kompetencer og muligheder. Vi ser på hele dig, hele dit liv og på alle dine drømme.

Gennem forløbet øges din selvindsigt og du finder din unikke retning.

Du kommer også til at arbejder med dit mindset og du lærer at spotte og slippe begrænsende overbevisinger, som holder dig tilbage fra at handle på dine drømme.

Du ser nye muligheder og du finder din unikke retning, så du kan skabe et liv fyldt med glæde og mening.

Har du lyst til at arbejde med dig selv og vil du skabe et liv ud fra din passion?

Så vil jeg gerne hjælpe dig.

Modulerne

Modul 1

Passion

Din passion er det du elsker at gøre for dig selv. Det er det du laver af lyst og fordi du ikke kan lade være. Din passion er det der gør dig glad, inspirerer dig og gør dig nysgerrig. Når du ikke udlever din passion kan du gå med en følelse af, at der mangler noget. Når din passion er en del af dit liv, så bliver det både lettere, sjovere og meget mere givende at være dig.

Modul 2

Purpose

Dit livsformål er det du elsker at gøre for andre. Det er ikke alle, der er bevidste om hvad deres livsformål er. For mange er det en lettelse, når de finder deres livsformål. I princippet er det med livsformål meget simpelt, for du skal ikke andet end være dig. Kunsten er så, at blive bevidst om hvem du er og hvad dine værdier er. Dit livsformål vil guide dig i en retning, som giver indhold og mening for dig.

Modul 3

Potential

Dit potentiale er din særlige gave. Det er det, der ligepræcis gør dig særlig. Når du kender dit potentiale, ser mulighederne omkring dig og handler på det, så vil du trives i dit liv. Du kan udnytte det fulde potentiale og udleve dine drømme, når du er bevidst om hvem du er, hvilke muligheder der er og hvad du vil.

Modul 4

Planning

Din plan er din personlige guide og er din vejviser til at integrere dit Passion, Purpose & Potential. I planen samles trådene gennem forløbet, som konkretiseret til din unikke retning og trin for trin får du overblik over hvad der skal til for at udleve din passion.

Fakta

Hvornår starter forløbet?

Der er løbende tilmelding, men der er et begrænset antal af pladser. Tilmeld dig nu, hvis du vil sikre dig en plads.

Hvor lang tid varer forløbet?

Det er et individuel forløb over 1-2 måneder.

Hvor foregår forløbet?

Forløbet er med online opgaver og en live VIP dag i Skårup eller via videosamtale.

Hvad koster forløbet?

Hele forløbet koster 5.500 inkl. moms.